Despre noi

Ambasador

 

Cezar Manole ARMEANU

Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în

Republica Kazahstan, Tadjikistan şi Kârgâstan

 

 

 

 

         Stimate doamne,

         Stimați domni,

 

Bine ați venit pe pagina de web a Ambasadei României la Astana!

Ne exprimăm speranța ca website-ul nostru este un instrument dinamic și interactiv pentru toți cei interesați de activitatea ambasadei și de serviciile pe care le oferim. Site-ul este astfel conceput încât să vă ofere o imagine cât mai cuprinzătoare a relaţiilor dintre România şi Republica Kazahstan, relaţii deosebit de bune şi în continuă dezvoltare.

Totodată cei interesați vor gasi  informații despre România, evoluțiile din viața politică internă și externă, cât și despre evenimentele organizate de ambasadă.

Prin intermediul acestui spațiu virtual veţi găsi, de asemenea, elemente despre comunitatea românilor din Kazahstan și despre serviciile consulare oferite de Ambasadă.

Website-ul reprezintă un instrument interactiv, care oferă tuturor vizitatorilor date generale despre economia, cultura, tradițiile și istoria țării noastre, precum și date de contact pentru principalele instituții și organizații publice din România.

Dorim să venim atât în sprijinul cetăţenilor kazahi care caută să afle mai multe despre România, cât şi al cetăţenilor români care vor să descopere Republica Kazahstan. 

Sperăm ca website-ul să fie atractiv, iar conținutul său interesant.

Vă mulțumim că ne vizitați!

Cezar Armeanu
Ambasador

Întâlnirea Ambasadorului României, Cezar Armeanu, cu Berik Jakenov, Akimul Districtului ESIL din Nur-Sultan (20 decembrie 2020)

20.12.2019

Întâlnirea Ambasadorului României, Cezar Armeanu, cu Berik Jakenov, Akimul Districtului ESIL din Nur-Sultan (20 decembrie 2020). Galerie foto …

Evenimente organizate de Ambasada României în Tajikistan, în perioada 4-7 decembrie 2019

04.12.2019

În data de 4 Decembrie 2019, Ambasada României a organizat la Dushanbe o serie de evenimente dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a ţării noastre. De asemenea, reprezentantii…

Ambasada României a organizat în cadrul Cinematografului „Casa Filmului Aimatovdun Aalamî” din Bishkek „Ziua filmului românesc”

03.12.2019

În data de 3 decembrie 2019, Ambasada României a organizat în cadrul Cinematografului „Casa Filmului Aimatovdun Aalamî” din Bishkek „Ziua filmului românesc”. Galerie…

Ziua Națională a României sărbătorită în Republica Kârgâză

02.12.2019

Luni, 2 decembrie 2019, Ambasada României a sărbătorit Ziua Națională la Bishkek. Evenimentul a fost organizat în cadrul Filarmonicii din localitate. După ceremonia oficială,…